2019 A la Carte

Voorgerechten

Hartige poffertjes met mozzarella, basilicum, tomaat en pestodressing.
of
Proeverij van zalm met saffraanmayonaise.
of
Carpaccio, dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto, pijnboompitjes, salade en Grana Padanokaas.
of
Steak tartare van bavette met kwartelei, augurk, ui,
kappertjes en truffelmayonaise.



Soepen
Runderbouillon met paddestoeltjes.
of
Mosterdsoepje met spekjes
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten

Quiche (veg.) witlof, geitenkaas en walnootjes met zachte kerriesaus.
of
Skrei, winterkabeljauw met romige kerrie beurre blanc.
of
Kalfsentrecote met pittige tomatenchutney.
of

Bavette, sappige biefstuk van de flank met loempiaatje van stoofvlees

en rode wijnsaus.

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever en truffelroomsaus


Fromage
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
of
Trifle van vanille, witte chocolademousse,
karamel en gesuikerde hazelnoten met vanilleroomijs.
of
Cheesecake met coulis van rood fruit en sorbetijs.
of
Chocoladetaartje met bananenroomijs en karamelsaus.

Voorgerecht 12,75
Soepje 6,50
Hoofdgerecht 24,50
Nagerecht 8,75
3- gangen soepje   36,50
3- gangen voor      39,50
4- gangen menu    44,50
5-gangen menu       50,=