2020 A la Carte

Voorgerechten 12,75


Proeverij
Diverse luxe vissoorten met wakame en wasabimayonaise.
***
Auberge, passiesalade
Salade van appel en venkel met pittige gefrituurde gamba’s en saus
van passievrucht en koriander.
***
Kalf
Kalfsrosbief met gemarinerde paddestoelen,
paddestoelenbitterbal en truffelmayonaise
***
Eend
Eendenham, mousse van eend en pate van eend
met vijg/sinaasappelcompote.(met gebakken eendenlever + 3,50)


Soepen 7,=
Runderbouillon met bospaddestoeltjes.
of
Romig soepje van courgette met doperwtjes.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten 24,50

Skrei
Op de huid gebakken winterkabeljauw met dilleroomsaus
***
Boerderijhert
Hertenbiefstuk met zuurkooltaart en rode portsaus.
***
Tamme eend
Eendenborstfilet met zoete aardappel en sinaasappelsaus.
(met gebakken eendenlever + 3,50)
***
Rund
Runderhaas en gebakken bloedworst
met gebakken appeltjes en cognacroomsaus.

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever,
truffeltapenade en madeirasaus


nagerechten 8,75

Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.

***
Dessert van limoncellotiramisu met rood fruit en frambozensorbet.

***
Warm chocoladetaartje met roomijs van banaan en cranberry.

***
Kleine koffie crème brulee met vanilleijs en mokkamousse.

***
Gember met room, vanilleijs en panna cotta.


3- gangen soepje 38,=
3- gangen voor 41,=
4- gangen menu 45,=
5-gangen menu 50,=