2018 A la Carte

Voorgerechten
Biet
Taartje van rode biet en mierikswortel met gedroogde gele biet en gefrituurde courgette.
***
Proeverij
Diverse vissoorten met wakame en wasabimayonaise.
***
Eend
Drieluik van o.a. rilette, mousse en eendenborstfilet geserveerd met
balsamicostroop  en sinaasappelchutney. (met gebakken eendenlever +3,50)
***
Carpaccio
Dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto, pijnboompitjes,
salade en Grana Padanokaas
***
Hoeveham
Gebakken Livar bloedworst en Gaasterlands hoeveham met balsamicostroop en appeltjes,



Soepen
Keuze van ons menu.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten

Tarbotfilet
geserveerd met gele biet, beurre blanc en peterselieolie.
***
Quiche
venkel en shii take met gorgonzolaroomsaus.
***
Hert
Filet van boerderijhert en hertenkroketje met zuurkool en rode wijnsaus.
***
Vitender
Gestoofde sukade en kalfszwezerik van Vitender kalf met cognacroomsaus.
***
Simmentaler
Kalfshaas en kalfslever met madeirajus.

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever, truffeltapenade en madeirasaus.


Fromage
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
***
Hangop met rood fruit en sorbetijs.
***
Cheesecake met frambozensaus en kleine creme brulee.
***
Dessert van witte en donkere chocolade met mokkaroomijs en caramelsaus.