2019 A la Carte

Voorgerechten 12,50

Voorjaarssalade met gerookte zalmfilet
en huisgemaakte eiersalade.
of
Aspergesalade met Italiaanse rauwe ham en
groene kruidenmayonaise.
of
Proeverij vis met wasabimayonaise en wakamesalade.
of
Carpaccio, dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto,
pijnboompitjes, salade en Grana Padanokaas.



Soepen 7,=
Runderbouillon met paddestoeltjes.
of
Mosterdsoepje met spekjes
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten 23,50

Vegetarische taartje van asperges, ei,
dragon en tomaat met Hollandaisesaus.
of
Gebakken zalmfilet met witte asperges, ei
peterselie en klassieke Hollandaisesaus.
of
Witte asperges met warme beenham, ei,
peterselie en kriel en Hollandaisesaus.
of
Kabeljauwhaas met romige kerrie beurre blanc.
of
Duet van gestoofde sukade en als biefstuk gebakken sukade
met cognacroomsaus

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever en truffelroomsaus


nagerechten 9,=
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
of
Cheesecake met coulis van rood fruit en sorbetijs.
of
Chocoladetaartje met bananenroomijs en karamelsaus.

3- gangen soepje   38,50
3- gangen voor      41,50
4- gangen menu    45,=
5-gangen menu       50,=