2019 A la Carte

Voorgerechten 12,50

Zomersalade met gerookte zalmfilet
en huisgemaakte eiersalade.
of
Hollandse nieuwe op diverse manieren met bietengarnituren.
of
Proeverij vis met wasabimayonaise en wakamesalade.
of
Salade met geitenkaas, honing en walnootjes met Italiaanse rauwe ham en balsamicostroop.
of
Carpaccio, dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto,
pijnboompitjes, salade en Grana Padanokaas.



Soepen 7,=
Runderbouillon met paddestoeltjes.
of
Mosterdsoepje met spekjes
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten 23,50

Vegetarische taartje van asperges, ei,
dragon en tomaat met Hollandaisesaus.
of
Gebakken scholfilet met saus van en met Hollandse garnalen.
of
Kabeljauwhaas met romige kerrie beurre blanc.
of
Gevulde kwartel met geconfijte kwartelboutjes,
geserveerd met shii take en truffelroomsaus.
of
Duet van gestoofde sukade en als biefstuk gebakken sukade
met cognacroomsaus

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever en truffelroomsaus


nagerechten 9,=
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
of
Cheesecake met coulis van rood fruit en sorbetijs.
of
Chocoladetaartje met bananenroomijs en karamelsaus.
of
Tiramisu van aardbeien geserveerd met verse aardbeien en vanilleroomijs.

3- gangen soepje   38,50
3- gangen voor      41,50
4- gangen menu    45,=
5-gangen menu       50,=