2019 A la Carte

Voorgerechten 12,75
Proeverij vis met wasabimayonaise en wakamesalade.
of
Taartje van courgette en geitenkaas met walnootjes, peer en balsamicostroop.
of
Carpaccio, dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto,
pijnboompitjes, salade en Grana Padanokaas.



Soepen 7,=
Runderbouillon met paddestoeltjes.
of
Romige venkelsoep met gorgonzolaroom.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten 24,50

Quiche (vegetarisch)
Spinazie, paddestoelen, oude Friese kaas en gorgonzolaroomsaus.
***
Kabeljauwfilet
Gebakken loin van kabeljauw met romige kerriesaus.
***
Wilde Eend
Wilde eendenfilet met andijviestamppot en zachte jus met kruidnagel.
***
Kalf en Rund
Gestoofde kalfssukade en rundersukade als biefstuk gebakken
met cognacroomsaus.

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever,
truffeltapenade en madeirasaus


nagerechten 8,75
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
of
Chocoladetaartje met bananenroomijs en karamelsaus.
of
Kleine koffie crème brulee met vanilleijs en mokkamousse.

 
 
3- gangen soepje   38,50
3- gangen voor      41,50
4- gangen menu    45,=
5-gangen menu       50,=