2019 A la Carte

Voorgerechten 12,75
Proeverij vis met wasabimayonaise en wakamesalade.
of
Gebakken bloedworst met warme appel en balsamicostroop.
of
Carpaccio, dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto,
pijnboompitjes, salade en Grana Padanokaas.



Soepen 7,=
Runderbouillon met paddestoeltjes.
of
Romig broesoepje met walnoten en truffeltapenade.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten 24,50

Roodbaars
Geserveerd met gamba's en saffraansaus.
***
Kabeljauwfilet
Gebakken loin van kabeljauw met romige kerriesaus.
***
Wilde Eend
Wilde eendenfilet met andijviestamppot en zachte jus met kruidnagel.
***
Kalf en Rund
Gestoofde kalfssukade en rundersukade als biefstuk gebakken
met cognacroomsaus.

 

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever,
truffeltapenade en madeirasaus


nagerechten 8,75
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
of
Chocoladetaartje met bananenroomijs en karamelsaus.
of
Kleine koffie crème brulee met vanilleijs en mokkamousse.
of
Gember met room, panna cotta en vanilleijs.

 
 
3- gangen soepje   38,50
3- gangen voor      41,50
4- gangen menu    45,=
5-gangen menu       50,=