2018 A la Carte

Voorgerechten
Biet
Taartje van rode biet en mierikswortel met gedroogde gele biet en gefrituurde courgette.
***
Proeverij
Diverse vissoorten met wakame en wasabimayonaise.
***
Eend
Drieluik van o.a. rilette, mousse en eendenborstfilet geserveerd met
balsamicostroop  en sinaasappelchutney. (met gebakken eendenlever +3,50)
***
Carpaccio
Dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto, pijnboompitjes,
salade en Grana Padanokaas



Soepen
Keuze van ons menu.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet
geserveerd met courgette en saffraansaus.
***
Quiche
venkel en shii take met gorgonzolaroomsaus.
***
Bavette van Black Angus
mooie sappige biefstuk van de flank met peperroomsaus.
***
Vitender
Gestoofde sukade en kalfszwezerik van Vitender kalf met cognacroomsaus.
***
Simmentaler
Kalfshaas en kalfslever met madeirajus.
***
Lam
Diverse bereidingen met jus van lam en tijm.

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever, truffeltapenade en madeirasaus.


Fromage
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
***
Dessert van aardbeien en limoncelloparfait.
***
Cheesecake met karamelsaus en kleine creme brulee.
***
Kersendessert met panna cotta en saus van amarenekers.