2018 A la Carte

Voorgerechten
Biet
Taartje van rode biet en mierikswortel met gedroogde gele biet en gefrituurde courgette.
***
Proeverij
Diverse vissoorten met wakame en wasabimayonaise.
***
Carpaccio
Dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto, pijnboompitjes,
salade en Grana Padanokaas



Soepen
Sjalottenboillon met gorgonzolaroom.
of
romige venkelsoep met pernod.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet
geserveerd met witte wijnsaus.
***
Quiche
prei en paddestoelen met gorgonzolaroomsaus.
***
Vitender
Gestoofde sukade, kalfshaas en kalfszwezerik van Vitender kalf met rode wijnsaus.
***
Simmentaler
lendebiefstuk met peperroomsaus.

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever, truffeltapenade en madeirasaus.


Fromage
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
***
Dessert van aardbeien en limoncelloparfait.
***
Cheesecake met karamelsaus en kleine creme brulee.