2018 A la Carte

Voorgerechten
Serrano/livar
gebakken livarbloedworst en serranoham met appeltjes en balsamicostroop.
***
Proeverij
Diverse vissoorten met wakame en wasabimayonaise.
***
Carpaccio
Dun gesneden rund en kalf met mosterdmayonaise, pesto, pijnboompitjes,
salade en Grana Padanokaas.



Soepen
Sjalottenboillon met shii take.
of
Romige soep van spitskool met kerrieroom.
of
Kleine bisque van garnalen.


Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet
Geserveerd met witte wijnsaus.
***
Quiche
Van pompoen, kerrie en koriander.
***
Bavette
Sappige biefstuk va de flank met peperroomsaus.
***
Hert
Biefstuk en kroketje met rode kool, portsaus en stoofpeer.
***

*Tournedos Rossini* (+10,=)
Biefstuk van de haas met gebakken eendenlever, truffeltapenade en madeirasaus.


Fromage
Assortiment Franse kazen met noten/vijgen.
***
Dessert van appel en advocaat met karamelijs.
***
Cheesecake met karamelsaus, chocolademousse en kleine crème brulee.