Valentijnsdag

99,50 euro per stel
inclusief glaasje champagne d’Auberge
3-gangen keuzediner (4-gangen 108,50)
glaasje wijn, tafelwater
en koffie of thee

Valentijnsmenu, donderdag 13 en vrijdag 14 februari!

Salade van appel en venkel met pittig gefrituurde courgette
en saus van passievrucht en koriander.
of
Duet van gebakken kabeljauwwangetjes
en Noorse garnalen met basilicummayonaise.
of
Carpaccio van rund en kalf met mosterdmayonaise,
pijnboompitjes en Grana Padanokaas.
***
Runderbouillon met paddestoelen.
of
Pittig soepje van tomaat en linzen.
of
Kleine bisque van garnalen.

***
Quiche van, tomaat, spinazie, walnoten en fetakaas met paprikaroomsaus.
of
Op de huid gebakken skreifilet (winterkabeljauw) met dilleroomsaus.
of
Duet van kalfsoester en ossobucco met romige tomaat/basilicumsaus.

***
Kaasassortiment met noten/vijgengarnituur.
of
Dessert van limoncellotiramisu met rood fruit en frambozensorbet.